Liszt-Dukay: Pater noster

Nem rég az Óbudai Danubia Zenekar cselló szólamával dolgoztam. A felvételen maga Dukay Barnabás instruálta a művészeket. Rendkívül izgalmas munka volt. 2021.03.12.

Brácsakarácsony

2020.11.25. Az Óbudai Danubia Zenekar brácsa szólamával készítettem egy nagyon jó kedvű, vicces felvételt. Íme a végeredmény:

Sok-sok cimbalom II.

Ismét Gódor Erzsébettel dolgoztam. Egy könnyűzenei feldolgozást fettünk fel, mégpedig a Tones and I: Dance Monkey slágerét. A Piazzollához hasonlóan, itt is minden szólamot Erzsi játszik. 2020.07.19.

Barokk zene – hárfán

Anastasia Razvalyaeva

Anastasia Razvalyaeva hárfaművésszel vettük fel Rameau: Le Rappel des Oiseaux című darabját, mely eredetileg csembalóra íródott. 2020.01.12.

Sok-sok cimbalom I.

Gódor Erzsébet

Gódor Erzsébet cimbalomművész kollégámmal vettem fel Piazzolla: Libertango című darabját. Különlegessége, hogy a technika lehetőségeit kihasználva, minden szólamot a művésznő játszik. 2019.11.07.

Una Corda

Van egy különleges billentyűs hangszer, a neve Una Corda, készítője pedig David Klavins. Ahogy a neve is mutatja, minden billentyűhöz egy húr tartozik. A hangszer hangja is különleges. Olyan, mintha ötvözve lenne a csembaló, a fortepianó és a modern zongora. A felvétel kifejezetten kísérleti jellegű. Előadó: Kocsis Marcell 2019.09.19.  

Nagy Ákos: Somewhere – duo version

Nagy Ákos: Somewhere

Nagy Ákos zeneszerző barátom klarinét-ütő duóját vettük fel a Hőgyes utcai Unitárius templomban. A darab előadása hihetetlen technikai felkészültséget igényel a klarinétostól. Horia barátom pedig elképesztő tökéletességgel játszotta fel. A két előadó: Horia Dumitrache – klarinét és Hencz Kornél – ütők 2019.09.12.